Tuesday, 14 June 2011

Tuesday, 7 June 2011

-ADD / DROP Subject?-

fewh~~ Penat satu hari ni sibuk dgn menatang ni.. Kehulu-kehilir dari pagi tadi pukul 10 sampai now baru siap.. Haih~~

Macam ni lah kehidupan dekat 'U'..

Tapi awal2 sem je camni..

dah siap add/drop,dah start class,no hal sangat... Just be ready for assignment yang insyallah menggunung!! haha..

So,to all of you, doa kan saya ;) Amiin~~

Hopefully this will be my last sem!! Amiin again~~

Saturday, 4 June 2011

+ This is all about my village+

So,seperti yang telah dijanjikan.. Di ruangan ini,aku akan kongsikan serba sedikit tentang "kampung aku"..

Dalam post yang lepas (Pertempuran Sengit),aku dah ceritakan sikit tentang kampung aku.. Tapi tu kampung belah mak aku,di Lanchang,Pahang.
So,dalam post kali ni,i would like to share with all of you about my other village(belah bapak aku),di Perak.

Dari azali(ceh,ayat!!),kampung ini telah diberi nama,Kampung Sungai Siputeh.
Terletak di selama,Perak~(dah rasa macam pemandu pelancongan dah..)

Dalam pengiraan aku la kan,dari pekan selama menuju ke dalam(i mean kampung aku)ada la dalam setengah jam camtu..

Memang hulu kampung aku tu! Why aku cakap camtu? First,kampung aku adalah perhentian last untuk pengangkutan awam seperti bas and teksi(dah tak ada jalan bai pastu!!). Then second,tau tak.. Line pun tak ada dowh!! Maxis and Digi memang tak ada.. Tapi camne ntah,Celcom boleh lak ada..(hahaha)

So,cam biasaaaa~~~ Usha gambar lu brader~~~

Rumah!



 Jalan2 nya!





 Sungai!











 Binatang2 kat sana!



 The last!! me and my 'ayah sedara,Syam a.k.a. Con/Cero..(hahaha~)


P/S: sebebnarnya,ada banyak lagi sungai kat kampung aku..tapi aku kat sana sehari je;( Tak sempat tangkap sume utk share ngan korang!! Apa pun,best and menarik tak kampung aku? Apa lagi,ajak lah ayah mak korang datang! Homestay pun ada.. Musim2 cuti sekolah lak an? Memang syok la!! Btw,free aw! Tiada bayaran dikenakan... Ok! See you all next time!

Hari2 Tanpa Si Dia

Assalamualaikum semua!!
Lama dah kot tak update blog aku ni,
bukan taknak!!!
Nak!! tapi apa jadah entah google wat hal!!
(Email Verification) Sakit hati giler!!! hehe

So,today aku nak kongsi sikit kesunyian yg melanda hari aku..
Macam biasa!! Haih~~
Boring tu dah tentu!nak tahu kenapa?
semalam,3 june,aku balik kampung aku kat perak!!hulu memang hulu la kan!! hahaha..
line maxis pun tak ada kot!!!
So,hari aku macam ni jelah!
haha..kesian an?ok lah..tak da banyak masa!! chaw lu..nanti sambung!!
Ayg!! iloveyou! Sorry line tak ada!

Thursday, 19 May 2011

* Love Quotes *

There is a place you 
can touch a woman 
that will drive her crazy.
Her heart.

To see you is 
what my eyes long for,
to touch you is
what my body longs for,
but to love you,
my heart has done
already for a long time.

I love you not because I need you,
But I need you because I love you.

A hundred hearts would be too few
To carry all my love for you.

I didn't know I was looking
for love until I found you.

If i could rearrange the letters
of the ABC's i would put U and I
together and next to each other forever...

Dreams only last one night
but love can last forever.

I never loved you more cause
I never loved you less,
I dont love you now coz
I will love you always,
I dont just love you coz
I love you more than
"I love you" can say ...

If asked why I love her I would say
It’s the sway in her hips,
the thickness in her thighs.
It’s the lust in her lips,
the love in her eyes.
It’s the softness of her skin,
the silk in her hair.
It’s the twist in her walk;
it’s the sweetness in her talk.
It’s the way she loves me
that makes me love her each day.
That is what I would say.

Love makes the time pass.
Time makes love pass.

Love is giving
someone the ability to hurt you
but trusting them enough not to!

There are 3 great things in this world.
The first thing is for you to love someone.
The second thing is for someone to love you back and
the third greatest thing is for the first
and second thing to happen at the same time ..

It takes only a minute
to get a crush on someone,
an hour to like someone
and a day to love someone -
but takes a lifetime to forget someone






Love Calculator - Calulate your love!

Monday, 16 May 2011

-SUPREME DESTINY online-

Korang kan, pernah main game tak?
Ha? Apa benda? Tak pernah? eii~makhluk apa korang ni?? haha..just kidding!
So today, aku nak share satu game yang aku main.. and game ni kan,buat aku ketagih lebih dari ketagih dadah!(macam la pernah rasa dadah kan?)
Tapi apa pun,seriously!! Syok gila game ni ouh..
JOm kita tengok beberapa utas gambar game ni:-

ni foema (macam wizard gak r)

ha!yang ni plak hunter

And yang ni transknight(macam swordman la)

and terakhir,beastmaster(boleh summon binatang macam harimau,helang,dragon pun boleh)
ha,so amacam? Masih tak tertarik lagi? Aku cakap banyak pun tak guna.. Orang kata apa, "cuba,try,test" main dulu, baru korang rasa "umph" dia.. So apa lagi,jom la main!! Jangan sampai meleh air liur dah la!
And satu lagi,jangan sampai terlepas tanggung-jawab..
ok,blah dulu...Chaw~

Thursday, 12 May 2011

=Entrée Spéciale Pour Anis Asyiqin=



Malay: Saya Sayang Awak.

English: I Love You.

Afrikaans: Ek is lief vir jou.

Arabic: أحبك

Chinese: 我爱你

Filipino: Mahal kita

French: Je t'aime

German: Ich liebe dich

Hindi: मैं तुमसे प्यार करता हूँ

Italian: Ti amo

Japanese: あなたを愛して

Korean: 당신을 사랑합니다

Russian: Я люблю тебя

Spanish: Te quiero

Thai: ฉันรักเธอ


Popular Posts