Thursday, 28 April 2011

Funny Pictures!!

First of all, sorry..
Ruangan ini tiada berkenaan dengan yang mati ataupun yang masih hidup.. 
Just take 5, renggang kan otot muka korang semua.. Jom kita gelak sama2!!!
HAHAHA~





Image and video hosting by TinyPic

Twilight Jokes (Tee Hee!) - Team Cullen!!!!!


Twilight Jokes (Tee Hee!) - Team Cullen!!!!!
haha..

 haha.. Kena pecat!! Balik naik KTM..



dark kitty!! lol..









Taik Besi tu!! Hahaha..

Baik untuk polish kasut kawad!!

Hahaha.. Have Fun!! Semoga otot2 muka korang dah berjaya direnggangkan!!
Ok,have a nice day..
Remember!!! SENYUM SOKMO

Wednesday, 27 April 2011

PERTEMPURAN SENGIT!

Tengahari tadi, time aku tengah baring-baring and lepak-lepak atas katil..

Tetibe aku teringat pulak kenangan aku beberapa bulan yang lepas..

Maklumlah, tak de benda nak buat kowt!

So, tujuan hamba di entry kali ini, adalah untuk mengeshare kenangan tu..

**********
Cerita ini bermula pada beberapa bulan yang lepas..

Time tu, aku and semua family aku balik kampung..

Kampung belah mak aku..

Lanchang, Pahang...

Setibanya kami disana (dengan gaya kepala mendongak langit)

Aku terasa macam aku ni kembar BEASTMASTER..

Dah macam zoo dah dekat situ..

Dengan kerbau, kambing, angsa, itik, and....

Seekor lagi haiwan yang menjayakan cerita ini..

Beliau adalah, seekor ayam belanda (turkey)

Apa Pandang? =_=

**********
Aku mula tertarik dengan keindahan beliau..

Beliau pula, macam tertanya-tanya siapakah jejaka yang kacak itu (akulah tu)

Then, aku try ar dekat-dekat dengan beliau..

Mana lah tahu boleh kenal kan?

Tetapi, maybe sebab jeles dengan kekacakan aku, beliau kembang..

Macam gambar dekat atas tu..

Dengan pandangan yang kerek beliau memandang aku..

Dan kami bertentang mata.. (*soundtrack crows zero~)

VS

Kami pun senyap seketika..

**********
Then, kerana sifat kematangan aku,

aku biar je lah dekat beliau..

Malas nak layan.. Hmphh~

Sebab aku tahu aku lagi kuat.. Plus, hensem..

So, aku pun berpaling..

Sesaat je lepas aku berpaling..

Beliau terus cuba menyerang hendap..

Aku pun apa lagi..

Cepat-cepat pandang belakang balik..

Tak boleh blah!!

Beliau terus stop and buat tak taw je..

Dengan muka tak bersalah..

Panas beb! Panas...

Aku pun cakap" ok, takpe.. maybe tadi just imaginasi aku".

Aku pun pusing balik ar...

Kali ni, tak sampai sesaat kowt aku pusing.. Beliau dah terus menyerang..

Wa apa lagi.. menyirap ar.. Dengan sepenuh hati, Wa terus hayut kaki Wa..

GEDEBOOP!!

Kaki aku tepat singgah di dada beliau..

Ayam belanda: "Arghh!!!"

Tercampak sejauh 2 meter..

Dengan bulu beliau yang bersepai..

Then, terus kencut.. Hahaha.. Padan muka!


**********

Aku pun masuk rumah..

Yang bestnya.. Lepas tu, setiap kali aku balik kampung..

Beliau mesti kejar aku..

Hahaha.. Dendam kuat tu!!

~TAMAT~

p/s: semoga korang semua terhibur.. hehe.. lepas ni jaga-jagalah dengan ayam belanda..


p/s/s : kalau beliau sedang membaca entry ni, harap maaflah.. takde niat mengumpat pun.. HAHAHA..




Tuesday, 26 April 2011

Arghh!!! My first post.. Hahaha (>_<)

Huh!(akhirnya)...
Boleh kata hampir siap juga lah MY BLOG ni.. hehe.. Malunya.. Orang lain dah lama kot berblogging.. Aku baru je nak "hampir siap".. Hahaha..
Actually..
Dah pernah buat blog before this.. haha. Tapi kerana tahap kemalasan diri ini yang melimpah ruah.. Blog tu tak pernah diupdate! Hahaha.. bayangkan ar tak pernah diupdate!! Dah macam semut dah serabut dia.. haha..
So,hopefully la kan.. Blog yang ni,tak kan ditimpa nasib yang sama seperti MY EX-BLOG.. Hahaha..
And sokongan anda,tak kira dimana anda berada amatlah diharapkan.. So, tunggu apa lagi?? Baca je tak guna.. Haha.. Follow la der!!

Popular Posts