Tuesday, 14 June 2011

Tuesday, 7 June 2011

-ADD / DROP Subject?-

fewh~~ Penat satu hari ni sibuk dgn menatang ni.. Kehulu-kehilir dari pagi tadi pukul 10 sampai now baru siap.. Haih~~

Macam ni lah kehidupan dekat 'U'..

Tapi awal2 sem je camni..

dah siap add/drop,dah start class,no hal sangat... Just be ready for assignment yang insyallah menggunung!! haha..

So,to all of you, doa kan saya ;) Amiin~~

Hopefully this will be my last sem!! Amiin again~~

Saturday, 4 June 2011

+ This is all about my village+

So,seperti yang telah dijanjikan.. Di ruangan ini,aku akan kongsikan serba sedikit tentang "kampung aku"..

Dalam post yang lepas (Pertempuran Sengit),aku dah ceritakan sikit tentang kampung aku.. Tapi tu kampung belah mak aku,di Lanchang,Pahang.
So,dalam post kali ni,i would like to share with all of you about my other village(belah bapak aku),di Perak.

Dari azali(ceh,ayat!!),kampung ini telah diberi nama,Kampung Sungai Siputeh.
Terletak di selama,Perak~(dah rasa macam pemandu pelancongan dah..)

Dalam pengiraan aku la kan,dari pekan selama menuju ke dalam(i mean kampung aku)ada la dalam setengah jam camtu..

Memang hulu kampung aku tu! Why aku cakap camtu? First,kampung aku adalah perhentian last untuk pengangkutan awam seperti bas and teksi(dah tak ada jalan bai pastu!!). Then second,tau tak.. Line pun tak ada dowh!! Maxis and Digi memang tak ada.. Tapi camne ntah,Celcom boleh lak ada..(hahaha)

So,cam biasaaaa~~~ Usha gambar lu brader~~~

Rumah!



 Jalan2 nya!





 Sungai!











 Binatang2 kat sana!



 The last!! me and my 'ayah sedara,Syam a.k.a. Con/Cero..(hahaha~)


P/S: sebebnarnya,ada banyak lagi sungai kat kampung aku..tapi aku kat sana sehari je;( Tak sempat tangkap sume utk share ngan korang!! Apa pun,best and menarik tak kampung aku? Apa lagi,ajak lah ayah mak korang datang! Homestay pun ada.. Musim2 cuti sekolah lak an? Memang syok la!! Btw,free aw! Tiada bayaran dikenakan... Ok! See you all next time!

Hari2 Tanpa Si Dia

Assalamualaikum semua!!
Lama dah kot tak update blog aku ni,
bukan taknak!!!
Nak!! tapi apa jadah entah google wat hal!!
(Email Verification) Sakit hati giler!!! hehe

So,today aku nak kongsi sikit kesunyian yg melanda hari aku..
Macam biasa!! Haih~~
Boring tu dah tentu!nak tahu kenapa?
semalam,3 june,aku balik kampung aku kat perak!!hulu memang hulu la kan!! hahaha..
line maxis pun tak ada kot!!!
So,hari aku macam ni jelah!
haha..kesian an?ok lah..tak da banyak masa!! chaw lu..nanti sambung!!
Ayg!! iloveyou! Sorry line tak ada!

Popular Posts