Thursday, 19 May 2011

* Love Quotes *

There is a place you 
can touch a woman 
that will drive her crazy.
Her heart.

To see you is 
what my eyes long for,
to touch you is
what my body longs for,
but to love you,
my heart has done
already for a long time.

I love you not because I need you,
But I need you because I love you.

A hundred hearts would be too few
To carry all my love for you.

I didn't know I was looking
for love until I found you.

If i could rearrange the letters
of the ABC's i would put U and I
together and next to each other forever...

Dreams only last one night
but love can last forever.

I never loved you more cause
I never loved you less,
I dont love you now coz
I will love you always,
I dont just love you coz
I love you more than
"I love you" can say ...

If asked why I love her I would say
It’s the sway in her hips,
the thickness in her thighs.
It’s the lust in her lips,
the love in her eyes.
It’s the softness of her skin,
the silk in her hair.
It’s the twist in her walk;
it’s the sweetness in her talk.
It’s the way she loves me
that makes me love her each day.
That is what I would say.

Love makes the time pass.
Time makes love pass.

Love is giving
someone the ability to hurt you
but trusting them enough not to!

There are 3 great things in this world.
The first thing is for you to love someone.
The second thing is for someone to love you back and
the third greatest thing is for the first
and second thing to happen at the same time ..

It takes only a minute
to get a crush on someone,
an hour to like someone
and a day to love someone -
but takes a lifetime to forget someone






Love Calculator - Calulate your love!

Monday, 16 May 2011

-SUPREME DESTINY online-

Korang kan, pernah main game tak?
Ha? Apa benda? Tak pernah? eii~makhluk apa korang ni?? haha..just kidding!
So today, aku nak share satu game yang aku main.. and game ni kan,buat aku ketagih lebih dari ketagih dadah!(macam la pernah rasa dadah kan?)
Tapi apa pun,seriously!! Syok gila game ni ouh..
JOm kita tengok beberapa utas gambar game ni:-

ni foema (macam wizard gak r)

ha!yang ni plak hunter

And yang ni transknight(macam swordman la)

and terakhir,beastmaster(boleh summon binatang macam harimau,helang,dragon pun boleh)
ha,so amacam? Masih tak tertarik lagi? Aku cakap banyak pun tak guna.. Orang kata apa, "cuba,try,test" main dulu, baru korang rasa "umph" dia.. So apa lagi,jom la main!! Jangan sampai meleh air liur dah la!
And satu lagi,jangan sampai terlepas tanggung-jawab..
ok,blah dulu...Chaw~

Thursday, 12 May 2011

=Entrée Spéciale Pour Anis Asyiqin=



Malay: Saya Sayang Awak.

English: I Love You.

Afrikaans: Ek is lief vir jou.

Arabic: أحبك

Chinese: 我爱你

Filipino: Mahal kita

French: Je t'aime

German: Ich liebe dich

Hindi: मैं तुमसे प्यार करता हूँ

Italian: Ti amo

Japanese: あなたを愛して

Korean: 당신을 사랑합니다

Russian: Я люблю тебя

Spanish: Te quiero

Thai: ฉันรักเธอ


Tuesday, 10 May 2011

~NickName~

1. Muhammad Jamilul Ehsan
Well, dah tentu ni nama first yang mak ayah aku panggil selepas aku dilahirkan dengan bergaya..
Yela,takkan aku lahir2,terus diorang jerit,"yeay2!!yeay2!! Shahrial dah lahir.."

2. Shahrial
Haha.. Agak pelik kan nama ni?? Ok,biar aku jelas kan.. Nama ni hanya dipanggil oleh budak B-1-2-8 dekat Uia Nilai.. Nama ni mula beroperasi sejak awal SEM 2 hingga lah ke sekarang, dan direka oleh satu benda yang bernama Zaid Iqbal a.k.a Zabidi..(aku harap dia baca entry ni)

3. Mahrial
Nama ni adalah satu lagi hasil merapu kawan aku,yang telah disebutkan di atas. Tak lain dan tak bukan,satu benda yang digelar Zabidi.. So,elok2 just Sharial,terus jadi Shahrial Mahrial.. Full name tu!!

4. Jamilul Jantan A.K.A J.J
Ha,yang ni lagi sadis.. Memang terang2 ar jadi bahan gelak kan?
Direka dengan penuh restu oleh mak seorang kawan aku.. Then rekaan ini disambut meriah oleh Munirah,Liyana and my gf =.= (Hopefully,korang semua jadi gendut and boyot!!)


5. Ehsan
Panggilan ni boleh dikatakan 70% orang yang kenal aku gunakan, simple, yelah.. Takkan nak panggil MUHAMMAD JAMILUL EHSAN? Elok 2 minggu dia kenal aku, dah berbelit lidah..

6. Jamilul
Eii~~Tak tahu kenapa,aku rasa geli gila bila orang panggil aku dengan panggilan ni.. Dia macam.. Dia macam Eii lah senang kata..
Setakat ni, baru 2 orang panggil aku dengan panggilan ni..1) Sir Muhyiddin 2) Cikgu B.M aku darjah 6.

7. Along
Hehe.. Saje nak bagi tahu aku anak sulung je sebenarnya..


8. Ehse
Macam sedap!! Nama ni khas buat oghe kelate jo.. First time aku dengar nama ni time Sem 1,tanpa diduga,seorang classmate aku telah merasmikan nama ni.. Dengan muka tak bersalah,sedap je dia sebut!!


9. Kambing
I hate you negro!! =.= Nama ni telah di cipta oleh seorang Negro yang bernama Adam Shaifullah(bukan negro betul au) Sejak hari tu,dia terus paggil aku dengan panggilan tu, Eii~ Dah lah negro,Badan macam badak,kulit Sinar2!! Padan muka!! hahaha..(harap kau baca!!)

10. Eshan 
Nama ni pulak.. Boss aku main tibai!! Nak je aku cakap,"Aunty, E-H-S-A-N!! Bukan E-S-H-A-N!!"
Sabor jolah..hmph~


11. Syg
Hehe.. Nama ni telah ditempah khas oleh seorang insan istimewa, iaitu Anis Asyiqin.. Hanya dia berhak menggunakan panggilan ini..(jaga2..Dia makan orang tau!) 


                                           ************************************


So,rasanya cukuplah dulu for entry kali ni.. HAih.. Gua ketandusan idea..haha..
Sokongan anda amat dihargai! >_<


p/s: sorry kalau boring..
p/s/s: anak itik berjalan2,
                         berjalan2 ditepi ven,
        entry ini telah saya siapkan,
                         so,korang just perlu baca n comment!

Sunday, 1 May 2011

~Garage Sale~

Alhamdulillah~ Sabtu yang lepas adalah satu hari yang sangat-sangat-sangat mengembirakan + memenatkan.. seperti yang telah ditetapkan,Garage Sale ini diadakan di Taman Tasik Titiwangsa pada pukul 11.00 pagi, hingga 6 petang..
So,perjalanan kami bermula apabila saya,bertolak dari rumah pada pukul 7 pagi ke rumah my girlfriend,Anis Asyiqin.. 
Ha? apa?? Kenapa awal sangat?? hahaha..
Sebenarnya,walaupun event tu start at 11 pagi,tapi pendaftaran dia pukul 9.. Tambahan pula nak susun2 our garage.. Hias2 lagi!! Terpaksalah awal..
So,lepas angkut my girlfriend, ambil pula kawan dia.. Munirah dan Liyana.. Then, we all terus ke Titiwangsa dengan berbekalkan map yang dilukis oleh mama Anis (sumpah tak sesat), So, a big thanks for you !!

Ok,now jom tengok gambar2 yang berjaya disnap time event tu!!

 Yang depan tulah anis asyiqin(my gf) and dialah boss untuk booth kitorang

 anis, liyana, munirah

 ini?? dah tentulah saya yang hensem.. (kot)

macam ni lah rupa booth kitorang;)

Anis Asyiqin(saja2 buat betul baju je tu)

mun and yana

me and adik anis,amad

cantik tak? boleh tahan la kan?? ni FIRST TIME kitorang join jadi vendor tau

i love you!!

 pukul 6 and berapa minit ntah? Time Closing..

Hahaha.. Saya nak posing gak!!

Cutekan?? Cakap ye gak!! tak ada NO..

So,sebagai kata akhir dari saya, thanks kepada semua yang datang and shop at our booth! Kepada yang tak dapat datang tu,it's ok!!  Because we are looking forward to do this again..

Popular Posts