Sunday, 1 May 2011

~Garage Sale~

Alhamdulillah~ Sabtu yang lepas adalah satu hari yang sangat-sangat-sangat mengembirakan + memenatkan.. seperti yang telah ditetapkan,Garage Sale ini diadakan di Taman Tasik Titiwangsa pada pukul 11.00 pagi, hingga 6 petang..
So,perjalanan kami bermula apabila saya,bertolak dari rumah pada pukul 7 pagi ke rumah my girlfriend,Anis Asyiqin.. 
Ha? apa?? Kenapa awal sangat?? hahaha..
Sebenarnya,walaupun event tu start at 11 pagi,tapi pendaftaran dia pukul 9.. Tambahan pula nak susun2 our garage.. Hias2 lagi!! Terpaksalah awal..
So,lepas angkut my girlfriend, ambil pula kawan dia.. Munirah dan Liyana.. Then, we all terus ke Titiwangsa dengan berbekalkan map yang dilukis oleh mama Anis (sumpah tak sesat), So, a big thanks for you !!

Ok,now jom tengok gambar2 yang berjaya disnap time event tu!!

 Yang depan tulah anis asyiqin(my gf) and dialah boss untuk booth kitorang

 anis, liyana, munirah

 ini?? dah tentulah saya yang hensem.. (kot)

macam ni lah rupa booth kitorang;)

Anis Asyiqin(saja2 buat betul baju je tu)

mun and yana

me and adik anis,amad

cantik tak? boleh tahan la kan?? ni FIRST TIME kitorang join jadi vendor tau

i love you!!

 pukul 6 and berapa minit ntah? Time Closing..

Hahaha.. Saya nak posing gak!!

Cutekan?? Cakap ye gak!! tak ada NO..

So,sebagai kata akhir dari saya, thanks kepada semua yang datang and shop at our booth! Kepada yang tak dapat datang tu,it's ok!!  Because we are looking forward to do this again..

No comments:

Post a Comment

Popular Posts