Monday, 16 May 2011

-SUPREME DESTINY online-

Korang kan, pernah main game tak?
Ha? Apa benda? Tak pernah? eii~makhluk apa korang ni?? haha..just kidding!
So today, aku nak share satu game yang aku main.. and game ni kan,buat aku ketagih lebih dari ketagih dadah!(macam la pernah rasa dadah kan?)
Tapi apa pun,seriously!! Syok gila game ni ouh..
JOm kita tengok beberapa utas gambar game ni:-

ni foema (macam wizard gak r)

ha!yang ni plak hunter

And yang ni transknight(macam swordman la)

and terakhir,beastmaster(boleh summon binatang macam harimau,helang,dragon pun boleh)
ha,so amacam? Masih tak tertarik lagi? Aku cakap banyak pun tak guna.. Orang kata apa, "cuba,try,test" main dulu, baru korang rasa "umph" dia.. So apa lagi,jom la main!! Jangan sampai meleh air liur dah la!
And satu lagi,jangan sampai terlepas tanggung-jawab..
ok,blah dulu...Chaw~

No comments:

Post a Comment

Popular Posts