Tuesday, 10 May 2011

~NickName~

1. Muhammad Jamilul Ehsan
Well, dah tentu ni nama first yang mak ayah aku panggil selepas aku dilahirkan dengan bergaya..
Yela,takkan aku lahir2,terus diorang jerit,"yeay2!!yeay2!! Shahrial dah lahir.."

2. Shahrial
Haha.. Agak pelik kan nama ni?? Ok,biar aku jelas kan.. Nama ni hanya dipanggil oleh budak B-1-2-8 dekat Uia Nilai.. Nama ni mula beroperasi sejak awal SEM 2 hingga lah ke sekarang, dan direka oleh satu benda yang bernama Zaid Iqbal a.k.a Zabidi..(aku harap dia baca entry ni)

3. Mahrial
Nama ni adalah satu lagi hasil merapu kawan aku,yang telah disebutkan di atas. Tak lain dan tak bukan,satu benda yang digelar Zabidi.. So,elok2 just Sharial,terus jadi Shahrial Mahrial.. Full name tu!!

4. Jamilul Jantan A.K.A J.J
Ha,yang ni lagi sadis.. Memang terang2 ar jadi bahan gelak kan?
Direka dengan penuh restu oleh mak seorang kawan aku.. Then rekaan ini disambut meriah oleh Munirah,Liyana and my gf =.= (Hopefully,korang semua jadi gendut and boyot!!)


5. Ehsan
Panggilan ni boleh dikatakan 70% orang yang kenal aku gunakan, simple, yelah.. Takkan nak panggil MUHAMMAD JAMILUL EHSAN? Elok 2 minggu dia kenal aku, dah berbelit lidah..

6. Jamilul
Eii~~Tak tahu kenapa,aku rasa geli gila bila orang panggil aku dengan panggilan ni.. Dia macam.. Dia macam Eii lah senang kata..
Setakat ni, baru 2 orang panggil aku dengan panggilan ni..1) Sir Muhyiddin 2) Cikgu B.M aku darjah 6.

7. Along
Hehe.. Saje nak bagi tahu aku anak sulung je sebenarnya..


8. Ehse
Macam sedap!! Nama ni khas buat oghe kelate jo.. First time aku dengar nama ni time Sem 1,tanpa diduga,seorang classmate aku telah merasmikan nama ni.. Dengan muka tak bersalah,sedap je dia sebut!!


9. Kambing
I hate you negro!! =.= Nama ni telah di cipta oleh seorang Negro yang bernama Adam Shaifullah(bukan negro betul au) Sejak hari tu,dia terus paggil aku dengan panggilan tu, Eii~ Dah lah negro,Badan macam badak,kulit Sinar2!! Padan muka!! hahaha..(harap kau baca!!)

10. Eshan 
Nama ni pulak.. Boss aku main tibai!! Nak je aku cakap,"Aunty, E-H-S-A-N!! Bukan E-S-H-A-N!!"
Sabor jolah..hmph~


11. Syg
Hehe.. Nama ni telah ditempah khas oleh seorang insan istimewa, iaitu Anis Asyiqin.. Hanya dia berhak menggunakan panggilan ini..(jaga2..Dia makan orang tau!) 


                                           ************************************


So,rasanya cukuplah dulu for entry kali ni.. HAih.. Gua ketandusan idea..haha..
Sokongan anda amat dihargai! >_<


p/s: sorry kalau boring..
p/s/s: anak itik berjalan2,
                         berjalan2 ditepi ven,
        entry ini telah saya siapkan,
                         so,korang just perlu baca n comment!

2 comments:

  1. hello,i don't eat people ok!

    ReplyDelete
  2. oit kuang ajo ko...haha....
    kambing3.....tngok la plak kat blog ak....ak da send kat mcj fb ko...haha..but jgn bgi kat owg lain lak taw....:D

    ReplyDelete

Popular Posts